RECORREGUT

PRIMER TRAM DE CARRERA (5KM) run 5 km

Sortim des de l’estanc cap a Av. Segle XXI i girem a l’esquerra en  direcció al  CC Vilamarina. Continuem cap a la Renfe i de nou girem a l’esquerra (Carrer Tecnologia) fins a la rotonda que dona accès a la zona dels horts. Al final del camí fem un gir de 180º i tornem a la rotonda del Carrer Tecnologia on fem un gir a l’esquerra per agafar el camí de la riera que dona accès al centre del Parc de la Marina. De nou fem un gir a l’esquerra cap al Hotel B&B i tornem a girar a l’esquerra al carrer Tecnologia. Abans d’arribar a la rotonda girem a l’esquerra on creuem el parc en direcció al box.

SEGON TRAM BICI (2 voltes)

bici20km

El tram de bici consta d’un petit enllaç d’uns 300 metres (des de boxes fins a la rotonda del carrer Tecnologia) i dues voltes a un circuit que comença girant a la dreta en direcció al The Style Outlet, per continuar a la carretera B-204 fins un gir de 180º. De tornada a l’alçada de la Renfe girem a la dreta fins al final del carrer Tecnologia on comença un petit tram de corbes per tornar al mateix carrer Tecnologia.  Al final de la segona volta girem a la dreta pel mateix enllaç del començament.

TERCER TRAM DE CARRERA( 1 VOLTA, 2,5KM)

RUN 2 NO satellite DUSortint de boxes a la T2, girem a l’esquerra per començar un circuit d’una volta. Anem per Av. Segle XXI fins el Carrer de la Vila, on fem un gir a la nostra esquerra. Pugem cap a Carrer Tecnología i a l’alçada de Olof Palmer fem una recta de anada i tornada. Finalment, de nou per Carrer Tecnología ens dirigim cap al centre del Parc fins la Meta. JA ETS FINISHER!!!

LOGO BAMBA 3edicion